• XerxesDZB geeft ruime voorsprong weg en verliest van Voorschoten'97

• XerxesDZB heeft afgelopen zaterdag met 4-3 verloren uit bij Voorschoten'97. De ploeg van trainer Tom Rietberg gaf een voorsprong van 0-3 weg en verloor in de laatste minuut met 4-3.

Met rust stond XerxesDZB afgelopen zaterdag met 0-2 voor. Een goede 1e helft waarin opnieuw de 16-jarige spits Myron Bostdorp scoorde (3e doelpunt in 5 wedstrijden) en Jordan Kroon voor de 0-2 zorgde. XerxesDZB miste wel een aantal vaste spelers, maar daar was in de 1e helft weinig van te merken. Na rust kwamen de zebra's zelfs op 0-3 door Bruce van Kesteren. Geen vuiltje aan de lucht voor XerxesDZB zou je zeggen. Niets was minder waar.

Na de 1-3 ging het helemaal fout aan de kant van XerxesDZB. Vlak voor tijd werd het 3-3 en na de rode kaart van Kai Fens werd het nog erger voor XerxesDZB, doordat Voorschoten'97 voor de 4-3 zorgde. Een zeer onnodige nederlaag voor de zebra's. Door de nederlaag blijft XerxesDZB op 7 punten na 5 wedstrijden in de 1e Klasse B.

Aanstaande dinsdag gaat XerxesDZB op bezoek bij Hoofdklasser Jodan Boys voor de 1e ronde van de KNVB Beker. Om 20:00 uur is de aftrap in Gouda.

Opstelling XerxesDZB: Ferry Hagendijk, Stefan Dams, Kai Fens, Leon van den Berg, Jordan Kroon, Ryan Lugtigheid (Burak Dogan), Rens Herweijer, Eugunio Leerdam, Bruce van Kesteren (Romi Mulder), Myron Bostdorp en Denzel Medar (Jim Havenaar).