• XerxesDZB heeft afgelopen zaterdag de topper in de 1e Klasse D tegen SHO verloren. In Oud Beijerland was nummer SHO wederom te sterk voor de ploeg van Tom Rietberg. De wedstrijd eindigde in 1-0.

    Eerder dit seizoen verloren de zebra's thuis met 1-2 van SHO. Daar maakte SHO een hele sterke indruk. XerxesDZB wist dus dat zij flink aan de bak moesten om te winnen van SHO. XerxesDZB had de 1e helft veel balbezit, maar de voorsprong was er voor SHO. Uit een hoekschop kopte zij raak.

    De grootste kans van de wedstrijd XerxesDZB vlak voor tijd. Leonardo de Pina kreeg een kopbal van dichtbij niet over de doellijn, waardoor XerxesDZB de belangrijke topper uit bij SHO verliest met 1-0.

    Concurrent Spijkenisse wist ook te winnen, waardoor het gat met Spijkenisse en SHO naar 5 punten is gekrompen. Spijkenisse heeft nog een wedstrijd te goed.

    XerxesDZB heeft alles nog in eigen handen de komende weken. Komende zaterdag ontvangen de zebra's om 14:30 uur v.v.Brielle op sportpark Faas Wilkes. In totaal staan er nog 5 duels op het programma.

    Uitslagen en stand