• Gisteravond speelde de jongens van de XerxesDZB JO13-1 onder leiding van Kai Fens (aanvoerder van het 1e elftal van XerxesDZB) en zijn assistenten Luciano Joval, Kyan van der Ham en stage trainer Michael Sauer de halve finale van de Zwaluwen Jeugd Beker uit tegen de JO13-1 van HMSH. De wedstrijd werd verdiend gewonnen met 0-3! 

    De weg naar de finale verliep wat hobbelig, de 1e wedstrijd uit tegen SV Charlois JO13-2 speelden we met een mix elftal van verschillende JO13-teams i.v.m. de afwezigheid van veel JO13-1 spelers door voorjaarsvakantie. Deze wedstrijd werd net gewonnen met 0-1, hierna moesten we thuis spelen tegen de Jonge Spartaan JO13-1, deze wedstrijd is afgelast omdat de tegenstander niet kwam opdagen. De derde wedstrijd uit tegen ODB JO13-1 stond gepland voor woensdag 10 April, helaas in de ochtend kregen we het bericht van de tegenstander dat ze die dag toch niet konden spelen en daardoor de wedstrijd verzet werd naar Dinsdag 16 April, uiteindelijk deze wedstrijd ook net gewonnen met 0-1 en dan gisteravond de halve finale gewonnen met 0-3.

    De finale wordt gespeeld tegen Olympia JO13-1 op neutraal terrein en zal plaatsvinden op Zaterdag 1 Juni. Het feit dat Kai Fens afgelopen weekend ook kampioen is geworden met het 1e van XerxesDZB maakt dit seizoen extra speciaal. Hoe mooi zou het zijn om dit seizoen af te sluiten met de bekerwinst voor de JO13-1  

    We hopen op veel supporters, tot zaterdag 1 Juni.