• XerxesDZB heeft agelopen zaterdag de belangrijke uitwedstrijd bij Kloetinge met 2-1 verloren. De ploeg van Tom Rietberg verliest hier dure punten in de strijd om het kampioenschap.

XerxesDZB verliest zo in 1 week 5 punten tegen BVCB en Kloetinge. Koploper Nieuwenhoorn ging ook onderuit, daardoor blijft het gat 4 punten met de nummer 1. De ploeg van Tom Rietberg keek net voor rust tegen een 1-0 achterstand aan. Na rust scoorde Kloetinge direct het 2e doelpunt. Aanvaller Soefjan de Koning deed nog iets terug in 62e minuut. Het gelijk spel hing in de slotfase in de lucht, maar deze viel uiteindelijk niet meer.

Komende zaterdag speelt XerxesDZB weer thuis. Dan ontvangen de zebra's op sportpark Faas Wilkes Heerjansdam. De aftrap is om 14:30 uur. Na afloop zal er weer een gezellige 3e helft zijn met zanger Jesse!