• XerxesDZB heeft afgelopen zaterdag de thuiswedstrijd tegen RVVH met 1-2 verloren. Door de nederlaag is XerxesDZB de koppositie kwijt in de 1e Klasse C.

  Waar het in de Eredivisie enorm spannend is, is het ook ongelofelijk spannend in de Zaterdag 1e Klasse C. Virtueel kan plek 7 op 3 punten staan van de 1e plaats. Er doen dus nog 7 ploegen mee voor de titel in de 1e Klasse C. 

  XerxesDZB begon als koploper aan de wedstrijd. De afgelopen 2 duels werd er gelijk gespeeld door de mannen van Tom Rietberg tegen Spartaan'20 en BVCB. Vandaag was dus een belangrijk duel. In de 1e helft ging het spel gelijk op. XerxesDZB was een aantal keer dicht bij de openingstreffer, maar deze bleef uit.

  In de 2e helft kwam XerxesDZB verdiend op voorsprong door een doelpunt van Orlano Stewart. XerxesDZB verzuimde de 2-0 te maken. 20 minuten voor tijd kwam RVVH op gelijke hoogte en vlak voor tijd werd het ook nog 1-2 voor de ploeg uit Ridderkerk.

  Een fikse domper voor XerxesDZB dat door de nederlaag nu 2e staat achter Heerjansdam. Heerjansdam staat op gelijke hoogte met XerxesDZB met een wedstrijd minder gespeeld.

  Volgende week om 14:30 uur staat de grote kraker op het programma tussen Heerjansdam en XerxesDZB. Een hele belangrijke pot voor de strijd in het kampioenschap.

  Uitslagen en stand