• XerxesDZB ontvangt Heerjansdam tijdens seizoensopening bij XerxesDZB!

 • XerxesDZB ontvangt komende zaterdag Heerjansdam op sportpark Faas Wilkes. De ploeg van Tom Rietberg trapt om 14:30 uur af op het vernieuwde hoofdveld!

  Vorige wedstrijd

  XerxesDZB heeft de 1e lastige competitiewedstrijd uit bij RVVH met 1-1 gelijk gespeeld. XerxesDZB begon de wedstrijd met 3 debutanten in de basis. Op de linksback positie debuteerde Nestley Mendes Delgado. De 20-jarige verdediger kwam net als de andere debutant over van Alexandria''66. Op de linksbuiten positie debuteerde de 19-jarige Denon Geerders. Op rechtsbuiten debuteerde Sean Verburg. De buitenspeler kwam over van Smitshoek.

  In de 1e helft werd er door beide ploegen niet gescoord. In de 2e helft kwam RVVH op voorsprong door een vrije trap. Vlak voor tijd scoorde uit een scrimmage via aanvoerder Kai Fens de rechtsback Karim Paulino Reyes.

  Tegenstander

  De tegenstander Heerjansdam en XerxesDZB troffen elkaar vorig seizoen al in de 1e Klasse. Uit werd er met 2-2 gelijk gespeeld. In Rotterdam werd het 0-2 voor Heerjansdam. Afgelopen weekend heeft Heerjansdam de 1e wedstrijd thuis knap gewonnen van het Zeeuwse Terneuzense Boys. Een uitstekend begin voor de Heerjansdammers. 

  3e helft

  Komende zaterdag is er weer de bekende 3e helft bij XerxesDZB. Tijdens de seizoensopening zal zangeres Bertha er weer een feestje van maken in het clubhuis van XerxesDZB. De wedstrijdsponsor is Newes!

  Sport op TV

  Op het grote scherm zal in het clubhuis ook weer live sport te zien zijn. Om 13:30 uur wordt Arsenal - Tottenham uitgezonden. Na deze wedstrijd zal de kwalificatie van de Grand Prix van Singapore te zien zijn. 

  Wij verwelkomen graag iedereen komende zaterdag tijdens de seizoensopening op sportpark Faas Wilkes. Tot zaterdag!