• XerxesDZB ontvangt komende zaterdag in de 16e speelronde in de 1e Klasse C SHO uit Oud Beijerland. De aftrap op sportpark Faas Wilkes is om 14:30 uur.

  Vorige wedstrijd

  De vorige competitie wedstrijd eindigde de topper in de 1e Klasse C in een 0-0 gelijkspel. In Heerjansdam werd er niet gescoord.

  Het is enorm spannend in de 1e Klasse C. Er doen nog 7 ploegen mee om het kampioenschap. Er staan nog 11 wedstrijden op het programma en er kan nog van alles gebeuren. XerxesDZB heeft gelukkig de 1e periode al gepakt en zal flink aan de bak moeten willen we kampioen worden.

  Tegenstander

  SHO kwam de vorige competitiewedstrijd niet verder dan een 1-1 gelijkspel bij het laaggeklasseerde De Zwerver. SHO staat op nu op de 8e plaats met 22 punten uit 15 wedstrijden. Ook voor de ploeg uit Oud Beijerland is er nog van alles mogelijk in de 1e Klasse. De achterstand op de koploper is 8 punten. XerxesDZB staat 5 punten voor op SHO.

  3e helft

  Na afloop gaan we er weer een gezellige  3e helft van maken met onze huis DJ Harry!

  Buitenterras

  Het zal velen zijn opgevallen dat ons houtenvlonderterras en de buitenbar noodzakelijk en vakkundig is gesloopt door onze onderhoudsploeg. Na de winter zijn we nu begonnen met de herinrichting van het terras in de sfeer van ons Rinus de Roode “binnenplein” met bomen en buitenmeubilair en het plaatsen van een buitenbar. De komende weken zal het verder zijn beslag krijgen en opgeleverd worden, zodat met het hopelijke aanstaande lenteweer de buitenbar open kan en het terras open.