• XerxesDZB heeft ook de 3e wedstrijd in de voorbereiding gewonnen. De ploeg van trainer Tom Rietberg was met 3-1 te sterk voor Zondag 1e Klasser CVV Zwervers.

    Tegen CVV Zwervers stond er een compleet andere ploeg dan afgelopen donderdag tegen Sparta AV. Zo krijgt iedereen genoeg speeltijd om zich te bewijzen in de voorbereiding.

    De Zebra's wonnen het duel op een regenachtig Sportpark Nieuw Terbregge met 3-1 van CVV Zwervers. De doelpunten werden gemaakt door Bruce van Kesteren, Rens Herweijer en Stefan Dams. XerxesDZB heeft beide wedstrijden gewonnen op het Robert Leeninga Toernooi, maar Jong Sparta heeft ook alles gewonnen met meer doelpunten verschil, daardoor eindigt XerxesDZB als 2e op het toernooi.

    Aanstaande dinsdag speelt XerxesDZB thuis tegen VV Spijkenisse om 20:00 uur.

    Opstelling XerxesDZB: Ferry Hagendijk, Stefan Dams, Christiaan Hartmans, Romi Mulder, Corne van de Grint, Ryan Lugtighied, Jordan Kroon, Eugunio Leerdam, Bruce van Kesteren, Boy Stoops en Denzel Medar.

    Wissels XerxesDZB: Donny van Gelder, Kai Fens, Jim Havenaar, Rens Herweijer, Ryan Lugtigheid, Leon van de Berg, Leonardo de Pina, Myron Borstdorp, Marvin Strik en Gabriel