• XerxesDZB heeft de 1e competitiewedstrijd met 1-1 gelijk gespeeld bij RVVH in Ridderkerk. De Rotterdammers maakte vlak voor tijd de gelijkmaker.

    XerxesDZB begon de wedstrijd met 3 debutanten in de basis. Op de linksback positie debuteerde Nestley Mendes Delgado. De 20-jarige verdediger kwam net als de andere debutant over van Alexandria''66. Op de linksbuiten positie debuteerde de 19-jarige Denon Geerders. Op rechtsbuiten debuteerde Sean Verburg. De buitenspeler kwam over van Smitshoek.

    In de 1e helft werd er door beide ploegen niet gescoord. In de 2e helft kwam RVVH op voorsprong door een vrije trap. Vlak voor tijd scoorde uit een scrimmage via aanvoerder Kai Fens de rechtsback Karim Paulino Reyes.

    Zo spelen de zebra's de moeilijke uitwedstrijd bij RVVH met 1-1 gelijk. Een terechte uitslag volgens trainer Tom Rietberg. Volgende week ontvangt XerxesDZB op sportpark Faas Wilkes Heerjansdam. De aftrap is om 14:30 uur.

    Tijdens de seizoensopening zal de dag feestelijk worden afgesloten met zangeres Bertha! Bertha zal er vanaf 17:00 uur een feestje van maken!

    *Krantenbericht van AD.nl