• XerxesDZB speelt voor periodetitel tegen Papendrecht! Na afloop zanger Jesse!

 • XerxesDZB ontvangt komende zaterdag V.V. Papendrecht om 14:30 uur op Sportpark Faas Wilkes. Bij een nederlaag van Spijkenisse en een overwinning van de zebra’s is XerxesDZB periodekampioen.

  Vorige week

  Afgelopen zaterdag wist XerxesDZB overtuigend te winnen van Nieuw-Lekkerland. Op sportpark Faas Wilkes werd het 3-0 voor de ploeg van trainer Tom Rietberg.

  XerxesDZB begon goed aan de wedstrijd met veel druk naar voren en dat resulteerde een veel gevaarlijke momenten. Het zat de thuisclub niet mee. Een geweldige actie van Myron Bostdorp werd op miraculeuze wijze uit het doel gehaald door de verdediger van Nieuw-Lekkerland. Ook Nieuw-Lekkerland kwam er een aantal keer goed uit met een counter, maar doelman Ferry Hagendijk redde een aantal keer goed.

  In de 2e helft was de ban snel gebroken. Uit een hoekschop wist Orlano Stewart van dichtbij de 1-0 te maken. XerxesDZB was de 2e helft veel sterker. Aanvaller Myron Bostdorp maakte met een goede actie de 2-0. Vlak voor tijd werd het ook nog 3-0 door invaller Bruce van Kesteren.

  Een goede overwinning van XerxesDZB dat concurrent Spijkenisse gelijk zag spelen tegen SHO. Het werd daar 4-4. Door de overwinning van XerxesDZB is het gat tussen koploper Spijkenisse en XerxesDZB nog 1 punt.

  Tegenstander

  V.V. Papendrecht vinden we terug op de 6e plaats. Vorige week werd er met 1-1 gelijk gespeeld tegen NSVV.

  3e helft

  Na afloop zal het hoe dan ook gezellig zijn in het clubhuis van XerxesDZB, want zanger Jesse van der Wielen zal er weer een feestje van maken. Met of zonder periode!