• XerxesDZB Vrouwen 2 wint thuis met 5-1 van BVCB Vrouwen 1 op Sportpark Faas Wilkes.

    Met een half uur vertraging begonnen de dames met volle overgave aan de wedstrijd en lieten de tegenstander merken dat er vandaag weinig te halen viel op sportpark Faas Wilkes binnen 10 minuten stond het 2-0 door goed combinatiespel en inzet de 1-0 was van Jennifer en de 2-0 van Sandy.

    Daarna waren er nog voldoende kansen maar was de scherpte er even niet. Met veel lopende mensen van het middenveld werd de tegenstander het voetballen onmogelijk gemaakt. Na een goed half uur een mooie steekpass door het midden waar Sandra goed op doorliep en met veel gemak de 3-0 noteerde.

    Op slag van rust even een moment van concentratie verlies waardoor BVCB de 3-1 maakte. Na rust namen onze dames het heft weer in handen en met mooi veldspel rustige opbouw en mooie passes en een goed leidende scheidsrechter werd uiteindelijk de eindstand van 5-1 behaald na nog 2 doelpunten van Sandy.

    Vooral de 5-1 was een goed voorbeeld voor hoe dit team in elkaar zit. Na een rustige opbouw van achteruit over veel schijven werd Nikki in het de 16 vrij voor de keepster gezet die geheel onzelfzuchtig Sandy naast zich zag de bal rustig opzij legde waarna Sandy de bal binnenschoot. Dames gefeliciteerd met deze mooie overwinning!