• Na vorige week een knappe overwinning op de dames van Zwaluwen kregen we vandaag het laag geplaatste Capelle op bezoek. Al snel bleek deze tegenstander het van hun fysieke spel te moeten hebben, waardoor onze aanval het lastig had en de verdediging onder leiding van Claudia de eerste aanvallen moesten pareren.

    Na de eerste storm van Capelle was het Jennifer die met haar snelheid door de verdediging glipte en beheerst de 1-0 in de korte hoek binnen schoot. Hier werd de nodige inspiratie uitgeput Cheryl stuurde met een lange bal Jennifer weg die de bal voorgaf, waarna Sandra hem keurig in het doel werkte.

    Het 3e doelpunt kwam uit een penalty, Gwen stoomde op en schoot de bal op de handen van een tegenstander. Claudia rustig als altijd schoot de bal beheerst binnen. Dit was ook de ruststand. Na de rust enkele wissels dus verse krachten. Bij Capelle was het beste er wel vanaf en als ze al aan aanvallen toekwamen was daar Sam die heel veel ballen veroverde. Ook Suus was erg attent en verdedigde zeer goed en als ze er al door kwamen was daar Shirly die haar doel schoon hield.Inmiddels was Sandy ook in het veld gekomen en kreeg de bal op het middenveld aangespeeld en slalomde door de verdediging van Capelle, 4-0. Daar bleef het niet bij. Na een actie van Jennifer was het weer Sandy die voor de 5-0 zorgde.

    De eindstand werd bepaald door een mooie aanval over veel schijven waarna de bal voor het doel gebracht werd Niki kreeg de bal en speelde af op Sandy een niet te missen kans, 6-0. Dit doelpunt liet maar weer eens zien hoe dit team in elkaar zit. Alles voor elkaar over heeft en elkaar sterker maakt een echte team prestatie.

    Na vandaag op de 3de plaats met 1 wedstrijd minder gespeeld maar ook 1 verliespunt minder dan de nummers 1 en 2. 

    Komende zaterdag de inhaalwedstrijd tegen de dames van Kethel Spaland aanvang 12.45 op Sportpark Faas Wilkes