• Na vorige week met 6-2 van SVDP gewonnen te hebben Blijkt SVDP zich deze week terug getrokken te hebben de competitie.

    Dus vandaag de wedstrijd tegen VDL vooraf ingeschat als een zware wedstrijd ,hoe anders is de werkelijkheid Na een wat onzeker begin waar VDL volop druk zette op onze verdediging werden na 10 minuten alle remmen los gegooid Met vlot spel over de vleugels en goed combineren werd de tegenpartij binnen 25 min op een 4-0 achterstand gezet Even verslapte de concentratie waardoor VDL tot 4-1 terug kon komen bij de rust.

    Na rust weer een fel XerxesDZB en een VDL wat fel op de bal zat . Maar een sterker XerxesDZB wist toch weer te scoren De 5-1 was een feit .hierna waren de partijen gelijk aan elkaar En werd er niet meer gescoord . Het is mooi om te zien wat er in korte tijd met dit team groeit . Iedereen werkt hard en heeft alles voor elkaar over .de sfeer is erg goed ondanks de grote leeftijds verschillen.

    Trainers en team werken hard om er een mooi seizoen van te maken!

    Scoreverloop 1-0 Sandy, 2-0 Sandy, 3-0 Jennifer S., 4-0 Claudia .L, ( pen) 4-1 ……. 5-1 Sandy.

    Volgende week wacht VVOR deze dames hebben we in de beker ontmoet die wedstrijd eindigde in 1-1 dus ze zullen gebrand zijn op revanche