• XerxesDZB wint laatste duel van Papendrecht en neemt afscheid van spelers & staf!

 • XerxesDZB heeft de laatste competitiewedstrijd met 2-1 gewonnen van Papendrecht. Door de overwinning eindigt XerxesDZB op de teleurstellende 4e plaats. Er werd helaas ook afscheid genomen van een aantal spelers en stafleden van XerxesDZB.

  XerxesDZB speelde het laatste competitieduel thuis tegen Papendrecht. XerxesDZB kon geen aanspraak meer maken op nacompetitievoetbal en Papendrecht kon nog nacompetitie voor degradatie ontlopen als ze wonnen op Sportpark Faas Wilkes.

  De zebra's wonnen het duel met 2-1. De doelpunten werder gemaakt door in de 1e helft Karim Paulino Reyes en spits Sjacco Meijer met een kopbal in de 92e minuut, nadat Papendrecht in de 89e minuut nog gelijk maakte.

  Na de wedstrijd was het weer een gezellige 3e helft met zangeres Bertha en DJ Harry Boontjes. Tevens werd er na de wedstrijd afscheid genomen van een aantal spelers en stafleden.

  Afscheid van spelers en stafleden:

  Bij XerxesDZB stond Marvin Strik voor het laatst op het veld als speler. Volgend seizoen keert hij terug als assistent trainer en blijft hij behouden bij de club bij de sponsor commissie.

  'Ome Piet' Huurman zat ook voor de laatste keer als verzorger op de bank bij XerxesDZB. Piet heeft meer dan 2000 wedstrijden op de bank gezeten bij XerxesDZB en Xerxes. Het begon voor Piet allemaal 51 jaar geleden als verzorger. Een gigantische mijlpaal!

  Romi Mulder vertrekt volgend seizoen naar BVCB en had voor het laatst het blauw-witte shirt van XerxesDZB aan. 

  Topscorer Harold Vrolijk speelt volgend seizoen op Rotterdam Zuid bij SC Feyenoord. 

  John Fredy van Hijem speelt volgend seizoen niet meer voor XerxesDZB. John gaat terug naar Capelle om daar in een vriendenteam te gaan voetballen. John had helaas veel blessureleed bij XerxesDZB.

  De jonge doelman Lars Breure heeft helaas gekozen om bij het team van zijn broer te gaan voetballen.

  Assistent trainer Osvaldo de Pina gaat XerxesDZB ook verlaten. Osvaldo krijgt de kans om hoofdtrainer te worden bij FC Maense. 

  Wij wensen iedereen heel veel succes wensen en bedanken voor de inzet voor onze mooie club!

  Wij hopen jullie volgend seizoen weer te mogen verwelkomen op Sportpark Faas Wilkes. XerxesDZB speelt dan op een gloednieuwe kunstgrasmat! Tot volgend seizoen!