• XerxesDZB wint ook 4e oefenwedstrijd in de voorbereiding. Afgelopen dinsdag was de ploeg van trainer Tom Rietberg met 1-0 te sterk voor Hoofdklasser VV Spijkenisse op Sportpark Faas Wilkes.

  Dinsdag speelde de ploeg van trainer Tom Rietberg de 4e oefenwedstrijd in de voorbereiding. Op Sportpark speelde de Zebra's tegen Hoofdklasser VV Spijkenisse waar Oud XerxesDZB'er Anthony Bentem actief is.

  XerxesDZB won deze wedstrijd door een doelpunt van Rens Herweijer. De middenvelder tekende alweer voor zijn 3e doelpunt in de voorbereiding. 

  Opstelling XerxesDZB: Ferry Hagendijk, Boy Stoops, Kai Fens, Leon van de Berg, Jordan Kroon, Ryan Lugtigheid, Robin Hofman, Leonardo de Pina, Bruce van Kesteren, Marvin Strik en Rens Herweijer.

  Wissel XerxesDZB: Donny van Gelder, Desley Hoogendijk, Gabriel Garcia, Myron Bostdorp, Orlano Stewart en Eugunio Leerdam

  Aanstaande zaterdag speelt XerxesDZB de Klupp Sportwears Cup 2019 op Sportpark Faas Wilkes. Van 12:00 - 18:00 uur zullen de teams strijden om de Klupp Cup 2019. De wedstrijden duren 30 minuten en iedereen speelt tegen elkaar.

  Bekijk het programma van aanstaande zaterdag hieronder: