• XerxesDZB heeft afgelopen zaterdag weer goede zaken gedaan in de 1e Klasse C. Op sportpark Faas Wilkes werd SVOD'22 met ruime cijfers verslagen. Het werd 4-0 in Rotterdam.

    De ploeg van Tom Rietberg scoorde er afgelopen zaterdag weer op los tegen de Zeeuwen uit Domburg. In de 1e helft creerde XerxesDZB een aantal kansen maar tot een doelpunt leidde het niet. Wat we dit seizoen veel zien is dat XerxesDZB in de 2e helft veel doelpunten maakt en dat gebeurde afgelopen zaterdag ook. In een tijdsbestek van 10 minuten na rust scoorde XerxesDZB 2 keer via Issam El Hank en Soefjan de Koning. Via Sean Verburg en Denon Geerders werd de uitslag bepaald op 4-0 voor de zebra's.

    Concurrenten DCV en Spartaan'20 hadden beide puntverlies. DCV verloor thuis verassend met grote cijfers van Brielle met 0-3. Spartaan'20 speelde gelijk uit bij CVV Zwervers.

    Komende zaterdag de grote kraker die vervroegd is naar 17 december i.v.m. trainingskamp van beide ploegen. Om 14:30 uur kan XerxesDZB een grote slag slaan door te winnen van Spartaan'20 en als winterkampioen de winterstop in te gaan met 5 punten voorsprong. Gaan de zebra's deze kans pakken? Kom zaterdag allemaal kijken op Sportpark Faas Wilkes!

    Na afloop werd in de avond de overwinning goed gevierd bij onze sponsor Storm in Nesselande, waar de Businessclub, XerxesDZB 1 en Vrouwen 1 een gezellige avond hadden met muziek, lekker eten en gezelligheid!

    Uitslagen en stand