• XerxesDZB heeft zich afgelopen zaterdag goed gerevancheerd. Uit bij nummer 2 Brielle werd met 3-4 gewonnen door de ploeg van Tom Rietberg. Marvin van der Pluijm was de grote matchwinnaar door in de 88e minuut de 3-4 te scoren.

    XerxesDZB begon heel sterk aan de wedstrijd en stond na 12 minuten spelen met 0-2 voor door doelpunten van Harold Vrolijk en Myron Bostdorp. In de 1e helft maakte Brielle nog de aansluitingstreffer. Snel daarna was het alweer 1-3 door spits Harold Vrolijk.

    In de 2e helft ging het spektakel verder. XerxesDZB gaf de 1-3 voorsprong volledig uit handen. Brielle kwam knap terug naar 3-3. In de 88e minuut was het wederom Marvin van der Pluijm die in de laatste minuten voor 3 punten zorgt. Door zijn goal wint XerxesDZB uit bij Brielle met 3-4. 

    Een zeer belangrijke overwinning voor de zebra's dat nu nog steeds 3 punten achterstand heeft op VV Spijkenisse, dat nog wel een wedstrijd minder heeft gespeeld. Komende zaterdag is XerxesDZB vrij en daarna staat er wederom een topper op het programma. Op 2 december gaat XerxesDZB op bezoek bij koploper Spijkenisse!

    Uitslagen en stand