• XerxesDZB heeft de 3e wedstrijd van het seizoen winnend afgesloten. De zebra's waren met 0-1 te sterk uit bij Oud Beijerland in de 1e Klasse C.

    XerxesDZB begon met 1 wijziging ten opzichte van vorige week. Nick Slotboom keerde weer terug in de basisopstelling te kosten van Romi Mulder.

    De wedstrijd tegen de goed gestarte ploeg uit Oud Beijerland SHO ging gelijk op. Vroeg in het duel verliet Kai Fans al het veld met een blessure. Ook zag trainer Tom Rietberg verdediger Karim Paulino Reyes met een jeukbeen blessure uitvallen na een duel met een speler van SHO. 10 minuten voor tijd kwam XerxesDZB op voorsprong via de ingevallen Orlano Stewart. XerxesDZB doet goede zaken met deze overwinning uit bij SHO. 

    XerxesDZB vinden we nu terug op de 4e plaats met 7 punten uit 3 wedstrijden. Alleen Brielle heeft een betere competitiestart. Volgende week zaterdag ontvangt XerxesDZB om 14:30 uur De Zwerver.

    Komende dinsdagavond speelt XerxesDZB een oefenwedstrijd om 20:00 uur thuis tegen Alphense Boys op sportpark Faas Wilkes.

    Bron: Maarten de Pater van het AD.nl