• In de wintermaand december en januari zullen er veel feestelijke activiteiten plaatsvinden bij XerxesDZB!

    Bingo: Op vrijdag 9 december is er weer Bingo avond bij XerxesDZB. Om 19:30 uur zullen de 1e Bingoballen gaan draaien. Aanmelden kan door een mail te sturen naar evenement@xerxesdzb.nl of geef je op bij Nel Wisselaar of aan de bar bij XerxesDZB.

    Senioren Kerstdiner: Op donderdagavond 15 december zal weer Senioren Kerstdiner plaatsvinden in het clubhuis van XerxesDZB. Alle senioren ontvangen hier apart bericht over!

    Jaarafsluiting: Op zaterdag 17 december speelt XerxesDZB de topper tegen Spartaan'20. De aftrap is om 14:30 uur. Na afloop zullen wij de dag feestelijk en muzikaal afsluiten in het clubhuis van XerxesDZB.

    VoetbalQuiz 'De Aftrap': Op vrijdag 29 december zal weer de jaarlijkse VoetbalQuiz 'De Aftrap' plaatsvinden in het clubhuis van XerxesDZB. De quiz zal traditiegetrouw gemaakt worden door Ronald Broeders. Kosten bedragen €5 p.p. Aanmelden kan via evenement@xerxesdzb.nl

    Nieuwjaarsviering: Op zaterdag 7 januari zal de nieuwviering plaatsvinden bij XerxesDZB. Op die dag zijn er verschillende activiteiten. Iedereen is hier van harte welkom. Binnenkort meer informatie!