• XerxesDZB heeft afgelopen zaterdag ook de 2e Bekerwedstrijd winnend afgesloten. De ploeg van Tom Rietberg won thuis van Sparta AV met 2-1. Door de overwinning is XerxesDZB al zeker van de volgende ronde in de Beker.

    XerxesDZB kwam na 14 minuten spelen op een 1-0 voorsprong door spits Harold Vrolijk. Na 24 minuten was het wederom Harold Vrolijk die XerxesDZB op een 2-0 schoot. De nieuwe spits doet het uitstekend in de voorbereiding voor de competitie en was ook vandaag weer 2 keer trefzeker voor de zebra's. 

    In de 2e helft golfde het spel heen en weer en had XerxesDZB de wedstrijd al een aantal keer kunnen beslissen, maar deed dit niet. In de blessure tijd deed Sparta AV nog iets terug door de 2-1 te maken, maar dit mocht voor de rest niet meer baten.

    Door de overwinning op 2e Klasser Sparta AV is XerxesDZB al geplaatst voor de volgende ronde in het bekertoernooi. Aanstaande zaterdag spelen de zebra's in de laatste ronde vaan de poulefase uit bij Antibarbari om 17:00 uur.

    Opstelling XerxesDZB: Ferry Hagendijk, Raoul Gangadin, Leon van den Berg, Desley Hoogendijk, Wembley Paulino Reyes, Eugunio Leerdam, Denzel Medar, Marvin Strik, Bruce van Kesteren, Harold Vrolijk en Myron Bostdorp.

    Bekijk de foto's van de wedstrijd hier: