• Komende zaterdag gaat XerxesDZB op bezoek bij BVCB in Bergschenhoek. De regioderby staat om 14:30 uur op het programma. Komt XerxesDZB sterk uit de Winterstop? 

  Vorige wedstrijd

  XerxesDZB is vorige week op trainingskamp geweest naar Valencia. De ploeg van Tom Rietberg bereidde zich in Spanje voor op de 2e seizoenshelft. In Valencia werd een oefenwedstrijd gespeeld tegen Valencia Academy. Deze wedstrijd werd met 4-1 gewonnen. Eerder werd er in de maand januari geoefend tegen Hoofdklasser SV Poortugaal (2-2) en tegen 2e Klasser SV Heinenoord. Op sportpark Faas Wilkes werd het 6-0 voor XerxesDZB.

  Tegenstander

  De wedstrijd tegen BVCB uit Bergschenhoek levert altijd een spannende wedstrijd op. Vorige seizoen speelde de zebra's daar gelijk na de late gelijkmaker van BVCB. 

  Vorige week speelde BVCB al zijn 1e competitiewedstrijd na de winterstop. Bij nummer laatst Rijsoord werd er moeizaam met 1-2 gewonnen. BVCB heeft zich door de overwinning aan de top genesteld in de 1e Klasse op 4 punten van XerxesDZB. Het belooft wederom een spannende pot te gaan worden in Bergschenhoek. 

  3e helft

  Ook bij BVCB zullen ze zorgen voor een gezellige 3e helft met bitterballen en een zangeres na de wedstrijd. De aftrap in Bergschenhoek is om 14:30 uur.

  Programma