• XerxesDZB (zo) kiest voor clubjongens aan het roer!

 • XerxesDZB zondag heeft een nieuw trainersduo aangesteld, Daniël Rijaard en Marphe Redjosetiko. Beide trainers zijn al enkele jaren actief binnen de vereniging en kiezen ervoor om komend seizoen XerxesDZB zondag verder op de kaart te zetten.
   
  In het kielzog van de nieuwe trainersduo blijft ook Patrick van den Hoven verbonden bij de zondag 1 in de rol van teammanager en clubicoon Piet Huurman als verzorger. 
   
  XerxesDZB kiest er met de nieuwe trainers voor om talenten ook via de zondag verder op te leiden en klaar te stomen voor de zaterdag 1.
   
  Daniël Rijaard (42) is gepokt en gemazeld in de voetballerij, de oud betaal voetballer van onder meer Excelsior en ADO Den Haag, is nu nog actief als speler bij XerxesDZB maar heeft ontzettend veel zin in zijn nieuwe uitdaging.

  Marphe Redjosetiko (39) die uitkwam voor Hoogezand, Capelle, Feyenoord, RWDM, ARC, ASWH en TOGR en nu aantal jaren trainer is van XerxesDZB zaterdag 2, kiest voor een volgende stap in zijn trainerscarriere om zich op een goed niveau verder te ontwikkelen. 
   
  XerxesDZB is zeer content met het aanstellen van deze clubjongens als trainersduo voor XerxesDZB zondag 1.