• XerxesDZB zoekt jeugdtrainers en leiders binnen diverse leeftijdscategorieën

 • XerxesDZB heeft een grote jeugdafdeling op zowel prestatief niveau als in de breedtesport. Alle vacatures binnen de prestatieteams zijn inmiddels vervuld, maar voor diverse leuke jeugdteams in de breedtesport zoeken wij nog een aantal enthousiaste vrijwilligers.

  Vacature trainer

  Als trainer ben je bezig met de ontwikkeling van het team en de individuele spelers. Je traint 2 keer in de week (of 1 keer als je een duo trainerschap aangaat) en begeleidt/coacht het team, veelal in het weekend soms ook door de weeks, wekelijks tijdens wedstrijden. Naast de wedstrijden en trainingen zijn er ook andere activiteiten zoals toernooien of clubactiviteiten waarbij de verwachting is dat jij als trainer samen met je team aan deelneemt.

  Vacature leider

  Als leider ben je aanspreekpunt voor spelers en ouders en ondersteun je de trainer tijdens de wedstrijden en andere activiteiten. Denk hierbij aan het onderhouden van de groepsapp, het aanmelden van het team op een wedstrijddag, het invullen van het wedstrijdformulier en zo verder.

  Verklaring omtrent Gedrag

  Bij XerxesDZB hebben wij een Waarden en Normen beleid waarin wij vastgelegd hebben hoe wij vinden dat wij met elkaar omgaan om zo een veilige sportomgeving te bieden aan al onze leden. Eén van de onderdelen hiervan is dat het verplicht is om als vrijwilliger binnen de jeugdafdeling een Verklaring Omtrent Gedrag te hebben. Deze wordt kosteloos door de vereniging aangevraagd.

  Ben je geïnteresseerd en denk je dat je beschikt over de juiste skills, een goede glimlach en een dosis sportplezier? Stuur dan een mailtje naar vrijwilligers@xerxesdzb.nl. We maken dan graag kennis met jou en bekijken samen of één van de trainers- of leidersvacatures passend is voor jou.