• XerxesDZB zoekt jeugdtrainers voor selectie teams middenbouw

 • XerxesDZB Rotterdam is voor het seizoen 2019 – 2020 op zoek naar trainers voor de JO15-1 en JO14-1.

  XerxesDZB is een grote vereniging (1300 leden) met een bloeiende jeugdtak (800 leden). De ontwikkeling van de individuele speler staat centraal. Van trainers wordt verwacht dat ze spelers verder helpen in hun (voetbal)ontwikkeling.

  De jeugdafdeling van XerxesDZB heeft als doelstelling om met alle selectieteams op minimaal Hoofdklasse/Divisie niveau uit te komen. Deze doelstelling is voor een groot gedeelte al behaald. Alle bovenbouw selectieteams spelen momenteel minimaal hoofdklasse met kans op promotie naar divisie niveau of spelen reeds op dit niveau. XerxesDZB heeft ambities en wil het niveau van haar jeugdteams en spelers verder verbeteren. De vereniging hecht veel waarde aan de doorstroming van jeugdspelers richting de senioren selectieteams.

  We zijn we op zoek naar trainers met een aantal jaren ervaring in het trainen/coachen en begeleiden van selectieteams in de middenbouw. Trainers die onze talentvolle spelers een stap verder brengen op tactisch en fysiek vlak. Je bent communicatief en sociaalvaardig, waardoor er met plezier wordt gevoetbald en bij voorkeur in bezit van minimaal UEFA C of met de ambitie om deze opleiding te doen.

  We vragen je als trainer om mee te gaan in het beleid van de club op voetbaltechnisch/tactisch gebied. Daarnaast speelt het voetbalplezier van onze spelers, ouders en overige betrokkenen een belangrijke rol. Verder is ook het ondersteunen en interesse tonen in de lagere teams van de leeftijdscategorie en aanwezigheid bij een aantal nader te bepalen activiteiten georganiseerd door de club gewenst.

  Ben jij ambitieus en wil je als trainer investeren en jezelf verder ontwikkelen dan is de jeugdafdeling van XerxesDZB voor jou een ideale leer- en praktijk omgeving. Interesse of vragen, reageer dan per mail naar bestuur@xerxesdzb.nl voorzien van CV- en motivatie.