• Zaterdag de topper tussen XerxesDZB en Spartaan'20 bij XerxesDZB!

 • Komende zaterdag spelen XerxesDZB en Spartaan'20 de topper om 14:30 uur op sportpark Faas Wilkes. De ploeg van Tom Rietberg staat 2 punten voor op Spartaan'20.

  Vorige wedstrijd

  De ploeg van Tom Rietberg scoorde er afgelopen zaterdag weer op los tegen de Zeeuwen uit Domburg. In de 1e helft creëerde XerxesDZB een aantal kansen maar tot een doelpunt leidde het niet. Wat we dit seizoen veel zien is dat XerxesDZB in de 2e helft veel doelpunten maakt en dat gebeurde afgelopen zaterdag ook. In een tijdsbestek van 10 minuten na rust scoorde XerxesDZB 2 keer via Issam El Hank en Soefjan de Koning. Via Sean Verburg en Denon Geerders werd de uitslag bepaald op 4-0 voor de zebra's.

  Tegenstander

  De tegenstander Spartaan'20 maakte dit seizoen de horizontale stap van de Zondag 1e Klasse naar de Zaterdag 1 Klasse. Spartaan'20 maakt tot nu toe een geweldig seizoen mee en staat op 2 punten achter XerxesDZB. Afgelopen zaterdag werd er gelijk gespeeld tegen CVV Zwervers. In Capelle eindigde het duel in 0-0.

  Wedstrijd eerder gespeeld

  De wedstrijd tussen XerxesDZB en Spartaan'20 stond eerst in januari op het programma, maar doordat beide ploegen op trainingskamp zijn is de wedstrijd verplaatst naar zaterdag 17 december.

  3e helft met het foute kerstfeest!

  De 3e helft zal wederom weer gezellig zijn met dit keer het foute Kerstfeest met DJ Harry van 16:30 uur to 19:30 uur. We sluiten het jaar 2022 gezamenlijk feestelijk af in het clubhuis van XerxesDZB!