• Komende zaterdag staat de topper tussen SHO en XerxesDZB in de 1e Klasse D op het programma. Om 15:00 uur trapt het team van Tom Rietberg af in de 1e Klasse D.

  Vorige wedstrijd

  XerxesDZB heeft de vorige wedstrijd eenvoudig gewonnen van Terneuzense Boys. Op sportpark Faas Wilkes werd het 4-0 voor de pleog van Tom Rietberg. XerxesDZB loopt weer 2 punten uit bij concurrent Spijkenisse.

  Al vroeg in de wedstrijd kwam XerxesDZB op voorsprong door topscorer Harold Vrolijk. XerxesDZB begon goed met hoge druk, waardoor tegenstander Terneuzense Boys moeite had met opbouwen. Kort na 1-0 had Harold de 2-0 op zijn voet, maar deze werd voor de lijn gekeerd door de verdediger van Terneuzense Boys.

  In de 2e helft was XerxesDZB ook de betere ploeg. Terneuzense Boys heeft amper kansen gekregen. Kwartier voor tijd kwam dan het beslissende doelpunt voor de zebra's. Harold Vrolijk kopte zijn 14e doelpunt van het seizoen binnen op aangeven van Myron Bostdorp. Vlak voor tijd werd het ook nog 3-0 en 4-0 door doelpunten van Bruce van Kesteren en Marvin van der Pluijm.

  Een goed resultaat voor de zebra's dat nu 41 punten heeft uit 18 duels. Concurrent Spijkenisse gaf een 0-2 voorsprong weg bij DCV en speelde met 2-2 gelijk. SHO wist ook weer te winnen, waardoor het gat met nummers 2 Spijkenisse en SHO acht punten bedraagd. Spijkenisse heeft nog een wedstrijd minder gespeeld.

  Tegenstander

  Het Oud-Beijerlandse SHO doet het ook uitstekend in de 1e Klasse D. We vinden SHO terug op de 3e plaats met 33 punten uit 18 wedstrijden. SHO wist de afgelopen 2 duels met 3-1 te winnen van Zuidland en Nieuw Lekkerland. Eerder dit seizoen verloren de zebra's thuis op Sportpark Faas Wilkes nog met 1-2 van SHO

  Let op! Heinenoord tunnel is afgesloten dit weekend!

  Programma