• De club helpen & een gezellig teammoment winnen

  Ook dit jaar doen we als club weer mee met de Grote Clubactie! Natuurlijk willen we zo veel mogelijk loten verkopen, want van elk verkocht lot van €3,00 gaat € 2,40 naar onze clubkas. Nieuw dit jaar is het kunnen winnen van een gezellig teammoment. Elk team dat met elkaar 60 loten of meer verkoopt, kan met zijn team samen een ‘patatje’ eten incl. wat te drinken winnen! Hieronder vind je meer informatie over hoe de actie in elkaar steekt en wat precies de bedoeling is.

  Loten Kopen?

  Alle jeugdleden van XerxesDZB tm JO12 ontvangen een lotenboekje en zullen zelf loten gaan verkopen. Dat zullen zij vast ook op de club zelf doen. Dus zie je een verkoper lopen die graag loten wil verkopen? Vul hun lotenboekje in en machtig de grote club actie om de kosten af te schrijven van je rekening. Op je rekeningafschrift zie je welke lotnummers je hebt gekregen.
  Op een aantal zaterdagen zullen er ook loten gekocht kunnen worden die met contant geld kunnen worden afgerekend.

  Niet op de club of geen verkoper in de buurt, maar wil je toch loten kopen? Koop ze online en kies evt een speler of team van wie je de loten koopt: https://clubactie.nl/lot/xerxesdzb/408135

  Wat is de bedoeling voor de verkopers?
  Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Elke speler van zebra t.m. O12 ontvangt een boekje waarin lotenkopers hun gegevens in kunnen vullen. Zij tekenen hier voor een eenmalige machtiging, dus je hoeft niet met contant geld op zak te verkopen! Contant betalen voor loten is niet mogelijk. De lotnummers staan op het afschrift van de koper vermeldt nadat het bedrag is afgeschreven.  De lotenboekjes liggen klaar in de postvakjes van de teams. Verzoek aan de trainers om deze z.s.m. uit te delen aan de spelers. Indien er ook O13 of oudere teams willen verkopen, vraag het je coördinator en we regelen het.

  Als team 60 loten of meer verkocht? Prijs: patat en drankje voor alle spelers van het team!

  Welke teams in de prijzen zijn gevallen maken we bekend in de laatste week van november, net na de uiterste inleverdatum van de lotenboekjes (21 november). Let op dat alleen loten meetellen die we ook daadwerkelijk kunnen incasseren. Loten die verkocht worden via een machtiging met een foutief of ontbrekend bankrekeningnummer of vanwege een andere reden niet kunnen worden afgeschreven tellen we dus helaas niet mee.

   

  Verkoop tips!

  • Trainers, maak je spelers enthousiast om zoveel mogelijk te verkopen. Zonder jullie aansporing worden er veel minder loten verkocht. Maak er bijv. een wedstrijdje van met je team, wie lukt het om de meeste loten te verkopen en hoe kom je als team zo snel mogelijk op 60 of meer verkochte loten? Vraag elke training hoe ver ze al zijn bijv.
  • Leg je kopers uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. Het geld dat we met de grote clubactie van XerxesDZB verdienen zetten we in om activiteiten voor de jeugd te organiseren. Denk aan  toernooien, halloweentraining of bijvoorbeeld voor de speeltuin. Zeker door de Corona crisis kan de club hier wel wat extra’s voor gebruiken.
  • Vraag je pa, ma, opa, oma, tante, oom, buurman om loten te kopen, dan verkoop je al snel aardig wat loten!
  • Wacht niet te lang met lotenverkopen, want er zijn veel meer clubs die met de Grote Clubactie geld willen inzamelen. Als je snel start met verkopen, ben je waarschijnlijk de eerste die bij iemand Grote Clubactie loten komt verkopen.
  • Als je huizen langs gaat om loten te verkopen, zorg dan altijd dat je met zijn 2-en of meer bent, of vraag papa of mama mee.
  • Let op: hou 1,5 m afstand als je langs de huizen gaat ivm Corona, wees verstandig.

   

  Inleveren verkochte loten
  Inleveren van alle verkochte loten kan op de club. Je kunt je lotenboekje met ingevulde loten (lege boekjes hoef je niet in te leveren) in de Grote Clubactie doos gooien die op de bar staat. Vergeet alleen niet je voornaam, achternaam en team op het lotenboekje te schrijven, anders weten wij niet aan wie we het verdiende geld kunnen uitbetalen J

  Wanneer is de actie?
  De Grote Clubactie start op zaterdag 19 september 2020. Je kunt de verkochte loten bij ons inleveren tot en met zaterdag 21 november 2020. Maar eerder mag natuurlijk ook. De trekking is op 9 december 2020 12.00 uur en de uitslag kun je vinden op 
  www.clubactie.nl.

  Alvast hartelijk bedankt voor jullie inzet! Zonder jullie inzet kunnen we geen leuke activiteiten voor de jeugd op de club organiseren.

  Met sportieve groet,

  Alle Sociaal Jeugdcoördinatoren van de zebra’s tot en met de JO12 afdeling van XerxesDZB
  Abby, Midley, Niels en Karin