• Zomerse zaterdag: XerxesDZB ontvangt Brielle op zonnig sportpark Faas Wilkes

 • Het weerbericht voor komende zaterdag ziet er perfect uit. 22 graden met een lekker zonnetje. Een heerlijk vooruitzicht voor een mooie voetbalpot om 14:30 uur op sportpark Faas Wilkes. XerxesDZB ontvangt om die tijd Brielle in de strijd om de titel in de 1e Klasse D.

  Vorige wedstrijd

  Vorige week stond de topper tegen SHO op het programma. Deze werd helaas met 1-0 verloren. We kijken graag vooruit, daarom laten we deze wedstrijd voor wat het is en willen de zebra's zich komend weekend herpakken thuis tegen v.v.Brielle.

  Tegenstander

  Brielle kent een minder goed seizoen. De ploeg dat nu onder leiding staat van interim trainer en oude bekende van XerxesDZB Marco Jalink staat op de 10e plaats met 21 punten uit 19 duels. Eerder dit seizoen won Brielle nog knap van Spijkenisse, dus de ploeg heeft zeker kwaliteit.

  Strijd om de titel

  De strijd om de titel in de 1e Klasse D is door het verlies van XerxesDZB weer spannender geworden. Er staan nog 5 duels op het programma en concurrenten Spijkenisse en SHO staan op 5 punten achterstand. Spijkenisse heeft nog altijd een wedstrijd minder gespeeld.

  Programma