• Zondag 9 juni komt nu heel dichtbij. Op die dag organiseert de vereniging XerxesDZB de Familiedag voor haar (jeugd)leden, hun gezinnen en de inwoners van Zevenkamp op ons Faas Wilkes Sportpark.

  De Familiedag van XerxesDZB is een feestelijke dag voor eenieder. Van jong tot oud. Een dag waarin spel en plezier voorop staan. Tijdens deze dag kan er onder de begeleiding van vrijwilligers gebruik worden gemaakt van de diverse opblaasbare activiteiten & geschminkt worden (zie de opstelling/plattegrond). Rondom de activiteiten kan van een hapje en een drankje genoten worden op het welkomstplein, de kantine en het terras van XerxesDZB. Daarnaast zal de dag tijdens een BBQ (ook Halal en vegetarisch) vanaf 16.00 uur met livemuziek op het terras muzikaal worden afgesloten. Deze dag staat in het teken van verbinding (met de buurt, leden met elkaar, de vrijwilligers, de wijkraad, de wijk Zevenkamp), plezier en het 120-jarig bestaan van de vereniging XerxesDZB.

  Het sportpark is open voor het publiek vanaf 09.30 uur tot uiterlijk 20.00 uur.

  Het sport- en spelgedeelte is verdeeld in leeftijdscategorieën:

  • T/m O10 start om 10.00 uur op het hoofdveld.
  • De categorie 13 t/m 18 start ook om 10.00 uur op veld 1.
  • De leeftijdscategorie O11/O12 start 's middags op het hoofdveld om 13.00 uur
  • Net zoals ouders, trainers, begeleiders, kortom ieder boven de 18 om 13.00 op veld 1.

  Graag een kwartier van tevoren aanwezig.

  Livemuziek

  De livemuziek is van 16.00 uur tot 19.00 uur. Als organisatie zouden wij het fantastisch vinden om zoveel mogelijk XerxesDZB-ers en Zevenkampers welkom te heten op 9 juni. Nog leuker is het als er ook veel mensen mee willen doen. De deelname is volledig gratis, de BBQ tegen kostprijs!

  Kom langs of als je mee wilt doen stuur een email naar evenement@xerxesdzb.nl met opgave van naam, telefoonnummer en leeftijd.

  Voor de BBQ zijn er op de dag zelf bonnen te koop (€6 voor kinderen, 10€ voor volwassenen, wie zeker wil zijn van deelname aan de BBQ kan zich hiervoor ook opgeven via evenement@xerxesdzb.nl

  Tot zondag 9 juni!