• Zondag TDT Cup met zanger Jesse en Nederland - Portugal bij XerxesDZB

 • Zondag 9 juni op 1e Pinksterdag zal de 1e editie van De Tocht der Tochten Cup gehouden worden bij XerxesDZB op het prachtige Sportpark Faas Wilkes. Zanger Jesse van der Wielen zal er vanaf 18:00 uur een gezellige 3e helft van maken!

  Het deelnemers veld bestaat uit deze 24 leuke teams:

 • Deze teams zullen strijden voor de felbegeerde gigantische TDT wisselbokaal. Het toernooi begint om 12:00 uur en de Finale zal om 17:25 uur gespeeld worden. Hier vind je het programmaboekje van de TDT Cup.

  Op weg naar de TDT Cup hebben wij via ons YouTube kanaal TDT TV een aantal aanvoerders van deelnemende teams geinterviewd. Bekijk de leuke interviews hier!

  Inschrijven is niet meer mogelijk voor dit toernooi. Wel kan jij je team nog opgeven voor de 7 tegen 7 TDT Summer League. Elke donderdagavond zal er 10 weken lang gestreden worden door 12 teams voor de titel. Er zijn nog 2 plekjes beschikbaar dus wees er snel bij. Hier vind je meer informatie over de TDT Summer League.

  En vergeet natuurlijk niet ons Instagram account en de Facebookpagina van De Tocht der Tochten te liken voor o.a. meer informatie over de TDT Cup en vergeet jezelf niet aanwezig te zetten voor het evenement!

  De organisatie van De Tocht der Tochten Cup hoopt jullie te verwelkomen op deze leuke voetbaldag en natuurlijk bij de gezellige 3e helft!