• XerxesDZB verbind mensen: sportief, sociaal maar ook zakelijk!
 • Partnermogelijkheden

  Wie zijn wij?

  Opgericht in 1904 en ontstaan uit het samengaan van de vier verenigingen r.f.c. Xerxes, DZB Zevenkamp, WIA en Phoenix is XerxesDZB nu een grote amateurvoetbalvereniging in de stad Rotterdam. Met bijna 1.100 leden, circa 200 vrijwilligers, een bloeiende jeugdopleiding en seniorenvoetbal zijn de Velden van Sportpark Faas Wilkes bijna dagelijks bezet. Het 1eelftal komt momenteel uit in de 1eklasse en in de jeugdafdeling wordt hard gewerkt om het opleidingsniveau daarop aan te laten sluiten, zodat zo veel mogelijk eigen jeugd kan doorstromen naar de hoofdmacht.

  Prestaties en sportieve ambities zijn belangrijk bij XerxesDZB, maar moeten hand in hand gaan met spelplezier, respect en maatschappelijke verantwoordelijkheid. XerxesDZB is dan ook meer dan alleen voetbal en heeft als beloning van de gemeente Rotterdam hiervoor het Sportplus-predicaat ontvangen. Met dit predicaat geeft de Gemeente aan dat XerxesDZB een vitale vereniging is met een maatschappelijke meerwaarde en zich met dit predicaat officieel een "Sportplusvereniging" mag noemen.

  Zo zet de vereniging zich in voor een veilig sportklimaat, werkt het nauw samen met wijkpartners van het jeugdnetwerk, heeft XerxesDZB haar eigen Kidsclub en is XerxesDZB één van de initiatiefnemers van het platvorm Rotterdamse Aanpak Veilig Voetbal.

  Kortom een mooie vereniging waarin het credo "met elkaar en voor elkaar" wordt uitgedragen. Een vereniging die voor velen ook meer is dan een plek om te voetballen.

  Om dit blijvend waar te kunnen maken is steun van partners onontbeerlijk. Partners die zich herkennen in het profiel van XerxesDZB en bereid zijn een steentje bij te dragen aan het bereiken van sportieve en maatschappelijke doelen.

  Wat kunnen wij voor u betekenen?

  XerxesDZB denkt graag met u mee wat de vereniging voor u kan betekenen. Zo zou het kunnen zijn dat u wilt netwerken, potentiële klanten wilt kunnen bereiken of dat u alleen uw bedrijfsnaam wilt uitdragen. Misschien wilt u graag onze evenementen en maatschappelijke initiatieven ondersteunen en uw bedrijfsnaam verbinden aan een van die evenementen of projecten waarmee u invulling geeft aan uw maatschappelijke verantwoordelijkheid.

  Partnership.

  Door ondersteuning in welke vorm dan ook behoort u tot de partners van XerxesDZB. Als partner krijgt u gratis toegang tot de thuiswedstrijden en vermelding van uw partnership op de website van XerxesDZB. Minimaal 2x per jaar kunt u deelnemen aan een door XerxesDZB georganiseerd evenement dat vooral als doel heeft om te netwerken. Partner worden van XerxesDZB biedt u de mogelijkheid uw netwerk uit te breiden.

  Heeft u ook interesse in een partnership met XerxesDZB en/of wilt u meer weten over de mogelijkheden, stuur dan een berichtje naar sponsoring@xerxesdzb.nl en een van de leden van de sponsorcommissie neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Om u inzicht te geven in de mogelijkheden vind u hier een greep uit de uitingen

  • Kledingsponsor
  • Narrowcasting (advertentie of promotiefilm)
  • Reclameborden
  • Veldsponsor
  • Website banner, link of advertentie
  • Wedstrijdsponsor
  • Baniervlaggen op de boulevard