• Lid worden

  Wil je lid worden bij XerxesDZB dan kan je jezelf via deze pagina inschrijven. Druk op de button aanmelden en vul het formulier volledig in. Enige aanwijzingen hierbij: 

  - Onder Lidmaatschap alleen Voetbal-Algemeen kiezen. 

  - Onder Extra clubactiviteiten geen van de opties kiezen. 

  - Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail waarin wordt aangegeven dat je nu lid bent van XerxesDZB, echter je bent nog geen definitief lid, het is een bevestiging dat je bent vooringeschreven. Het lidmaatschap wordt definitief zodra je ook geplaatst kan worden in een team. 

  Definitief lid worden 

  Zodra er binnen een van de teams van jouw leeftijdscategorie plaats is, zal de betreffende jeugdcoördinator contact met je opnemen om afspraken te maken over je eerste training en kennis te maken met je trainer/leider. Daarna word je opgenomen in het ledenbestand van XerxesDZB en ben je definitief lid. Hiervan ontvang je een schriftelijke bevestiging. 

  Kosten van het lidmaatschap bij XerxesDZB 

  Indien definitief lid van XerxesDZB: 

  • Eenmalige administratiekosten van €15,-, met uitzondering van de Zebra's en senioren;
  • Jaarlijkse contributie van je leeftijdscategorie;
  • De door de KNVB berekende administratiekosten voor gele en rode kaarten. 

  Proeftraining Jeugd

  Om een proeftraining bij 1 van de XerxesDZB jeugdteams te kunnen volgen, zijn er 2 zaken van belang. 

  1. een voorinschrijving als aspirant lid. Dat kan via de link bovenaan deze pagina 'lid worden'.

  2. een uitnodiging van de betreffende coördinator van de leeftijdscategorie voor de proeftraining. De coördinator zal alleen een speler uitnodigen voor een proeftraining indien er ruimte is om de speler in een team te plaatsen. Pas na 1 of 2 proeftrainingen zal de coördinator de (ouder van de) speler vragen of de voorinschrijving omgezet kan worden in een definitief lidmaatschap.

  Indien de speler denkt in aanmerking te komen voor een prestatie team en daarom graag een proeftraining wil, dan graag ook voorinschrijven als aspirant lid. Eventueel kan in het opmerkingenveld al worden aangeven dat het om een proeftraining voor een plek in een prestatie team gaat. Stuur daarnaast een mail met naar de betreffende coördinator van de leeftijdscategorie, geef daarin aan bij welke club je nu speelt, welke klasse en positie je nu speelt. 

  Spambox

  Mail van het XerxesDZB.nl domein komt vaak in de email spambox, vooral bij Hotmail of Gmail adressen gebeurt dit regelmatig. Dit geldt eventueel dus ook voor de bevestiging van de voorinschrijving en vervolg e-mails van de ledenadministratie (o.a. factuur contributie per mail gestuurd) en de afdelingscoördinator. Check daarom regelmatig uw email spambox, want over het algemeen wordt spam mail automatisch na 10 of 30 dagen verwijderd uit uw spambox.  

  Of zorg ervoor dat het xerxesdzb.nl domein in uw 'veilige lijst' staat en de mail in uw inbox komt ipv in de spambox. Zoek op internet op email domein toevoegen aan veilige lijst en uw emailprovider naam en het is snel gevonden hoe je dit kunt instellen.

  Jeugdsportfonds 

  Steeds meer leden krijgen hun contributie (deels) vergoed door het Jeugdsportfonds. Een fonds dat gezinnen steunt die het financieel wat moeilijker hebben. Jij als lid blijft wel verantwoordelijk voor een tijdige betaling van de contributie. Mocht je een aanvraag hebben ingediend bij het Jeugdsportfonds neem dan contact op via ledenadministratie@xerxesdzb.nl Dit voorkomt aanmaningskosten bij het niet nakomen van de betalingsverplichting.

 • Uitschrijven

  Ga je ergens anders voetballen, stop je met voetballen of wil je je laten uitschrijven als donateur of niet-spelend lid? 

  Je dient je lidmaatschap bij XerxesDZB dan schriftelijk voor 15 juni van het lopende seizoen op te zeggen. Doe je dit niet dan wordt je lidmaatschap automatisch met een seizoen verlengd. Je kunt hiervoor een mail sturen naar ledenadministratie@xerxesdzb.nl onder vermelding van je naam, geboortedatum en lidmaatschapsnummer.